12 септември 2014

Как да си направим жива вода

В на книгата на  д-р Ужегов "Заболявания на бъбреците и пикочо-половата система, диети, природолечение" за нея пише: Протиева, разтопена, жива вода- водата на дълголетието. Според данни на някои лекари тази вода спомага за разнасянето на тромбите, премахва сърдечните болки, подобрява състоянието при варикозно разширени вени , хемороиди, намалява холестерина в кръвта, появите на склероза, при заболявания на черния дроб, стомашно-чревния тракт, ССС /сърдечно-съдова система/ и пр

И така, как се приготвя?

По метод на Малахов:
Приготвяне на протиева вода: съд с вода се слага в камерата за 4-5 часа. За този период от време по стените на съда и по повърхността се е образувал лед. Водата се излива в друг съд, а леда се изхвърля. Този лед е от молекули на тежката вода, която замръзва при 3-4 градуса, а необходимата вода за организма замръзва при минус 1.
Новия съд с водата се слага отново в камерата. Престоява там докато 2/3 от водата замръзне.Незамръзналата вода се излива – това е лека вода, която съдържа много примеси и е вредна. Ледът, който остава в съда е замръзнала протиева вода, разтопете го и пийте.

Продължение: http://www.zemianazaem.com/archives/19


siaina

Няма коментари:

Публикуване на коментар